Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

В 42 навчальних закладах Миколаєва вже облаштували укриття

korabelov.info

В 42 навчальних закладах Миколаєва вже облаштували укриття

Станом на 18 квітня 2024 року у Миколаєві вже облаштували укриття в 42 навчальних закладах. Про це повідомляє Миколаївська міська рада.

Також зазначається, що у 9 закладах наразі проводяться роботи з облаштування. Так, у гімназії Заводського району відбувається оновлення захисної споруди завдяки фінансуванню гуманітарної організації Saved the Children.

В.о. директора гімназії Лариса Вікторівна розповіла, що підрядник вже виконав підготовчі роботи, зробивши стяжку підлоги та поштукатуривши стіни та стелю. Також буде замінена система опалення та водопостачання.

У майбутньому в укритті буде змонтована пожежна сигналізація, система вентиляції та аварійного освітлення.

“Тут буде туалет, інтернет, місця для навчання і відпочинку”, – каже пані Лариса.

Після завершення проєкту укриття буде відповідати усім діючим стандартам, що забезпечить можливість відновлення навчання офлайн, як тільки безпекова ситуація дозволить.

Зазначено, що у гімназії навчається 574 учня, з яких 347 проживають у Миколаєві. Площа укриття буде достатньою для прийняття всіх учнів, що перебувають у місті.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей