Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Этот цвет бикини будет самым популярным этим летом. Яркие фото знаменитостей в трендовых купальниках

gordonua.com

Этот цвет бикини будет самым популярным этим летом. Яркие фото знаменитостей в трендовых купальниках

Найактуальнішим кольором бікіні цього літнього сезону буде золотий і його палітра. Про це пише редакція Vogue 8 квітня в публікації під назвою "Літні купальники матимуть цей відтінок".

Автори статті зазначають, що вже зараз є сенс придбати "золоте бікіні", яке ідеально підкреслить засмагу. У статті наголошують, що фото в купальниках актуального відтінку, наслідуючи модні тренди, розмістило в мережі багато світових знаменитостей. Серед них американська модель – Жасмін Тукс.

На початку квітня вона на повний зріст знялася в бікіні темно-золотого кольору.

Французька модель Хлоя Лекаре 29 березня в Instagram також розмістила фото, на якому її зображено в бікіні кольору білого золота.

Редакція Vogue зазначає, що золоте бікіні в поєднанні з парео створить неповторний гламурний образ на пляжі. Окрім того, його можна доповнити білою чоловічою сорочкою.

Резюмуючи, автори статті запевняють, що золоте бікіні завжди приверне увагу, незалежно від того, із чим його поєднувати.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
29 апреля 2024