Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Бердянську окупанти викрали посилки та обладнання з відділень Нової пошти

mig.com.ua

У Бердянську окупанти викрали посилки та обладнання з відділень Нової пошти

З першого дня окупації у місті зачинились усі відділення служб доставки, окрім Укрпошти. Але звісно, уточнює уточнює телеграм-канал БердянсЬк Сьогодні, машини з посилками вже ніхто не пропускав.

Працівники відділень Нової пошти та інших служб доставки з чорного входу видавали бердянцям їх посилки. Але багато хто не встиг їх отримати. Де вони та що з ними? Наші читачі, пишуть журналісти каналу, повідомляють, що окупанти викрали усі посилки бердянців та техніку з відділень пошти.

«Дійшла інформація, що минулого тижня вивезли всі меблі, посилки, які не роздали, комп’ютери з відділень Нової пошти на пр. Східному 146 та Волонтерів 51 від. 4. Усі вивезли до Мелітополя».

«Визволителі» навіть не спробували роздати бердянцям їх посилки. Просто вкрали, як звичайно це роблять.

А за допомогою техніки та обладнання компанії, вони можливо зроблять у Мелітополі свою якусь «руськупочту» та помпезно презентують, як черегове «достижение».

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 апреля 2024