Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Відомий лікар назвав найкращі продукти для довголіття

planetanovosti.com

Відомий лікар назвав найкращі продукти для довголіття

Продукти довголіття / фото: pixabay.com

Коли справа доходить до секретів молодості, існує безліч варіантів, якими можна скористатися. Спеціалісти радять слідкувати за новими тенденціями моди, доглядати за обличчям і тілом, відвідувати перукаря та навідуватися у спортзал. А як щодо того, аби виглядати молодше зсередини завдяки п’яти корисним продуктам?

Про це повідомляє видання Express.

Міжнародний лідер у галузі функціональної медицини лікар Марк Хайман поділився п’ятьма продуктами, які змусять тих, хто їх їсть, виглядати молодше та почуватися краще в найкоротші терміни. Лікар Хайман має аж 287 тисяч підписників на TikTok, з якими він ділиться неймовірними знаннями про здоров’я та старіння.

Хрестоцвіті овочі

Листова капуста, брюссельська капуста, броколі та білокачанна капуста містять речовини, які сприяють детоксикації клітин. Вони також містять багато фолієвої кислоти, яка є ключовою для процесу, званого метилюванням, який впливає на ваш біологічний вік. Важливо щодня споживати такі овочі.

Оливкова олія холодного віджиму

Марк Хайман розповів, що така олія містить безліч протизапальних сполук і діє так само добре, як і аспірин, згідно з деякими дослідженнями. Окрім того, олія має приємний смак.

У той час як багато хто вважає, що ми повинні триматися подалі від жирів, щоб уникнути шкоди для здоров’я, експерт розвіяв цей міф, заявивши, що «хороші жири корисні».

Горіхи

Лікар порадив запастися горіхами, оскільки вони, як відомо, продовжують життя, впливають на зниження ризику діабету, збільшують здоров’я та тривалість життя. Ці суперпродукти також наповнені вітамінами, мінералами, білками та клітковиною, які необхідні для належної підтримки нашого здоров’я.

Чорниця

Експерт також порадив людям вживати чорницю, оскільки вона є відмінним джерелом антиоксидантів та фітохімічних речовин, які є “ключами до вічної молодості”.

Зелений чай

Нарешті, лікар Марк Хайман закликав людей почати пити більше зеленого чаю, який багатий на фітохімічні речовини, які називаються катехінами. Вони «активують перемикачі та шляхи довголіття в нашому організмі, які зберігають нашу молодість і здоров’я».

Вчені з’ясували, що за вірус вбиває людей в Танзанії

Фізична активність: скільки хвилин в день займатись, щоб жити довше

Вчені з’ясували, чому чоловіки хворіють важче за жінок

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 апреля 2024