Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Нічний інцидент у Миколаєві: смертельна бійка з участю родича депутата-зрадника

korabelov.info

Нічний інцидент у Миколаєві: смертельна бійка з участю родича депутата-зрадника

У глибоку ніч 3 травня, середина міста Миколаєв знову стала ареною кривавої драми. Цього разу на вулиці Архітектора Старова відбулася смертельна бійка, що забрала життя однієї людини та залишила іншого з тяжкими пораненнями.

Згідно з інформацією від прес-служби Миколаївської обласної поліції, інцидент стався біля місцевого магазину, де між чоловіками виник конфлікт, що швидко переріс у фізичне протистояння з застосуванням ножів. Один із учасників конфлікту помер від отриманих поранень прямо на місці, іншого негайно доставили до лікарні.

Слідчо-оперативна група оперативно виїхала на місце подій і почала збір доказів. Завдяки розшуковій роботі та аналізу відео з камер спостереження, правоохоронці швидко встановили особу зловмисника. За інформацією ПН, ним виявився 42-річний Андрій Невінчаний, місцевий мешканець та двоюрідний брат депутата-зрадника Максима Невінчаного.

Андрію Невінчаному вже оголошено підозру за ознаками злочину, передбаченого пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, що карає за “Умисне вбивство двох або більше осіб”. Він зараз знаходиться під вартою, а суд має найближчим часом обрати йому запобіжний захід.

За підозрою у вбивсті поліція затримала Андрія Невінчаного, двоюрідного брата депутата-зрадника Максима Невінчаного. Андрій Невінчаний у 2022 році був військовослужбовцем 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

Щодо потерпілих, то одним з них – поранений – є Юрій Богомятков. Він проходить обвинуваченим відразу у двох справах – про вбивство далекобійника Олега Шевчука та напад на миколаївського спортсмена.

Нагадаємо, що раніше Богомятков проявляв свою позицію щодо суду тим, що перерізав собі руки та горло, а на наступне засідання приїхав із СІЗО із зашитим ротом. Також він нецензурно висловлювався на адресу прокурора, відмовлявся їхати до суду, рвав свою негативну характеристику тощо. На початку 2019 року Богомяткову знову дозволили пронести в будівлю суду гострий предмет, і він знову намагався порізати вени.

Навесні 2022 року суд випустив Богомяткова з СІЗО під приводом захисту України. Трохи раніше таким же чином із СІЗО вийшов Володимир Шорніков, якого обвинувачували у замаху на вбивство миколаївського бізнесмена Михайла Тітова. У травні 2023 року він загинув під час бойових дій.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
18 мая 2024