Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Мужчина на глазах детей проткнул вилами собаку: подробности от зоозащитников

odessa-life.od.ua

Мужчина на глазах детей проткнул вилами собаку: подробности от зоозащитников

Жахливу історію розповіли волонтери групи допомоги тваринам Ізмаїла.

За словами волонтерів, дві безпритульні собаки ув’язалися за дітьми, які вийшли у двір багатоповерхівки на прогулянку. Коли діти проходили біля одного з приватних будинків на вул. Нижньо Садова, собаки перестрибнули через низьку провислу металеву огорожу у вигляді сітки і забігли у двір будинку. Один із собак почав душити курей.

Вийшов господар, один собака втік, а другому псу не пощастило – чоловік двічі проткнув йому вилами грудну клітку.

Читайте також: В Одесі живодер жорстоко зарізав собаку посеред вулиці на очах у перехожих

“Хоча саме цей собака був ні в чому не винний, він просто завжди ходив хвостом за другим собакою на прізвисько Люба”, – кажуть волонтери.

Нещасний пес вийшов із двору на своїх лапах, заливаючи все довкола кров’ю. Діти були в шоці і розгубленості, вони й повідомили про те, що сталося зоозахисникам.

Пса терміново відвезли на рентген, а потім до ветеринарної клініки, де його прооперували. Пізніше стало відомо, що собака помер.

На місце події було викликано поліцію, написано заяву.

«Чоловік без зазріння совісті зізнався у скоєному, бо не бачить у цьому нічого страшного. Адже в нього задушені 4 курки. Я розумію, що будь-якій людині не сподобається, що курей, яких вона вирощує для харчування, душить собака. Але не проткне нормальна людина вилами живу істоту. Хіба це поверне курей, яких ця людина сама з’їла б найближчим часом?”, – зазначає волонтерка Олена Карнишина.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
14 июня 2024