Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Обмін полоненими "всіх на всіх": остання надія на мир чи обов'язкова умова завершення війни?

korabelov.info

Обмін полоненими всіх на всіх: остання надія на мир чи обов'язкова умова завершення війни?

На майбутньому Першому Глобальному саміті миру, що відбудеться 15-16 червня в швейцарському місті Бюргеншток, Президент Володимир Зеленський висловив сподівання на можливість обміну полоненими в форматі “всіх на всіх”. Ця заява прозвучала в контексті трьох пріоритетних питань саміту, серед яких енергетична і ядерна безпека, вільне судноплавство, а також повернення дітей, депортованих в росію.

“Бажано обміняти “всіх на всіх”. Всі адекватні країни підтримують цей трек. У нас ідуть обміни. Вони повільніші, ніж хотілося. Трек “всіх на всіх” спроможний я вам скажу, в якому випадку. Деякі скептично скажуть: “Тільки після закінчення війни”. Бо це є однією з умов закінчення війни. Я вважаю, що в нас є можливість спробувати це зробити раніше. Є практичний майданчик – Саміт миру 15-16 червня,” – сказав Президент.

За його словами, підтримка інших країн є ключовою для успіху цієї ініціативи.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
18 мая 2024