Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Український FoodTech-стартап Choice інвестує $50 000 в запуск індустріального медіа для рестораторів «Майонез»

newssky.com.ua

Український FoodTech-стартап Choice інвестує $50 000 в запуск індустріального медіа для рестораторів «Майонез»

Ілюстративне фото

«Майонез» стане платформою для рестораторів, шеф-кухарів та всієї hospitality спільноти. Зокрема вона використовуватиме аналітику ексклюзивних даних сервісу Choice для створення матеріалів. Також «Майонез» планує публікувати розважальний контент, щоб «трохи розбавити всю серйозність і настрої через воєнний стан».

У коментарі AIN.Business співзасновник Choice Володимир Оляницький розповів, що у запуск медіа планують вкласти понад $50 000, а кінцева сума буде залежати від успішності проєкту. Наразі «Майонез» знаходиться на стадії MVP (мінімально життєздатного продукту).

Як повідомляють в Choice, більше ніж 90% ресторанів не працюють з клієнтською базою даних, не знають що таке LTV (Довічна цінність клієнта) та не працюють із СRM (Управління відносинами з клієнтами).

Choice — це український стартап, який розробляє софт за підпискою (SAAS B2B) для ресторанів, барів і готелів. У лютому 2024 року стартап оголосив про закриття нового інвестиційного раунду на $2,5 млн.

З урахуванням цих інвестицій загальний обсяг залучених у стартап грошей перевищив $4,7 млн.

Читайте також на Newssky «Міноборони працюватиме з однією з найбільших супутникових компаній, щоб обмежити зйомки території України» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
18 мая 2024