Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

В Корабельному частіше розлучаються, ніж одружуються. Головні причини розривів - дистанційне проживання подружжя й побут

korabelov.info

В Корабельному частіше розлучаються, ніж одружуються. Головні причини розривів - дистанційне проживання подружжя й побут

В І кварталі 2024 року в Корабельному районі міста Миколаєва було зареєстровано 91 актовий запис про державну реєстацію шлюбу. З них жодного не було утворено місцевими мешканцями з іноземцями. Про це йдеться в офіційній відповіді Корабельного відділу ДРАЦС у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції на інформаційний запит редакції Кorabelov.info.

За той же період у Корабельному районі зареєстровано 23 розлучення за взаємною згодою + проставлено 94 відмітки про розірвання шлюбів на підставі рішень суду.

Як зазначають у районному відділі ДРАЦС, найчастішими причинами розірвання шлюбів протягом зазначеного періоду є дистанційне проживання подружжя та сімейний побут.

Нагадаємо, ми писали:

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
18 мая 2024