Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Унаслідок російського обстрілу загорілась будівля оріхівської місцевої газети «Трудова слава»

mig.com.ua

Унаслідок російського обстрілу загорілась будівля оріхівської місцевої газети «Трудова слава»

Вночі 2 травня від російського обстрілу сталася пожежа в будівлі, де багато років знаходилася редакція оріхівської місцевої газети “Трудова слава”.

Про це повідомив голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко на своїй сторінці у фейсбуку.

“Зараз прифронтова газета “Трудова слава” – це потужний символ спротиву окупантам! Світлана (Авт. – головна редакторка видання) евакуювалася до міста Запоріжжя, там за підтримки Національної спілки журналістів України видрукувала рік тому перший випуск своєї відродженої газети. І наразі за підтримки наших міжнародних партнерів газета стабільно виходить, а пані Світлана у бронежилеті в супроводі Героїв із Головного управління ДСНС України у Запорізькій області доставляє наклад землякам”, – написав Томіленко.

Він додав, що жителі Оріхова, які живуть у підвалах та прихистках, без електрики й комунікацій, мають постійний доступ до інформації.

“Надзвичайники оперативно ліквідували пожежу на загальній площі 200 кв. м. Жертв та постраждалих немає. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування”, – повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Запорізькій області.

Раніше в Запоріжжі під час обстрілу дістала поранення власна кореспондентка “Укрінформу” Ольга Звонарьова.

Також того ж дня журналістка ТСН телеканалу 1+1 Кіра Овес зазнала поранення під час повторного обстрілу Запоріжжя.

Фото: Зруйнована російськими військами редакція газети “Трудова слава”. Фото: Сергія Томіленка з фейсбуку

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
17 мая 2024