Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

День святого Валентина: кого и как с ним поздравляют украинские звезды

tvoymalysh.com.ua

День святого Валентина: кого и как с ним поздравляют украинские звезды

Итак, давайте послушаем наших селебритиз, звезд и блоггеров. Что они говорят о своем отношении ко Дню святого Валентина?

"Для мене Любов - це не квіти та подарунки.Це не про «отримувати», а про «віддавати».Любов - це створювати (дружбу, музику, людей ????, свій шлях, захищати свій дім .І якщо навчитися відчувати її кожного дня, приймаючи всі труднощі - ти будеш щасливим.У цей шалений день я бажаю всім нам безмежної любові????"

"Наша піраміда кохання ❤️ Коханню не потрібний окремий день, воно є завжди!@gorbunovyuriy люблю тебе та наших хоопців"

"Кохання переможе …♥️"

"Наша валентинка ❤️"

"Я не з тих людей, в кого на заставці твоя друга половинка...????А ні, виходить що з тих. @yulattt ????Сьогоні такий же день як і вчора, а завтра буже ще краще.Любов не прив'язана до дати.13, 17 чи 31 лютого(знаю, такого не буває, але ж це любов. Все можливо)Любов - це сила, яка моде змінити вас до невпізнаності.Зазвичай в кращу сторону. Це вже залежить від того, чи тієї в кого ви закохалися. Я гарний тому приклад."

"Мій виклик Долі та абсолютний Краш ❤️. Хлопець, який показав інший вимір Любові , у якої немає кордонів… люблю, сину!"

"Любіть себе шановні жінки!!! Цінуйте себе, дозволяйте собі бути різною, вибудовуйте правильно свої кордони і завжди йдіть за покликом ♥️ Вчіться казати НІ, без почуття провини! Будьте для себе прикладом. Дозволяйте любити себе не за щось, а просто за те що ви є!"

"Так і живемо: кохаємо, дуркуємо, любимо дітей! Спільні мрії, надії, віра в перемогу!"

"Щасливі миті мирного життя…З днем святого Валентина❤️❤️"

"До Дня усіх закоханих переклали приспів пісні Ігоря Поклада «Коханий» на їдіш❤️ Зізнавайтесь у коханні усіма мовами, але найкраще - піснею Коханий (Гелибтер).Любимо вас, нехай Душа співає від кохання та звучить у гармонії з Вашою половинкою"

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024