Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Громада на Запоріжжі продовжує співпрацю з міжнародною продовольчою організацією

mig.com.ua

Громада на Запоріжжі продовжує співпрацю з міжнародною продовольчою організацією

Кушугумська громада продовжує посилювати співпрацю з Продовольчою та сільськогосподарською організацією #ООН (ФАО). Про це повідомляється на сторінці громади у соцмережах.

У Кушугумській громаді відбулася координаційна зустріч з представниками #ФАО та їх імплементуючим партнером Офісом перспективного розвитку.

На зустріч були запрошені місцеві жителі, які вже отримували допомогу від ФАО раніше, а також ті мешканці, які таку допомогу не отримували, але вона для них була б суттєвою підтримкою.

Разом обговорили поточні складнощі та виклики, що постають перед домогосподарствами, шляхи покращення надання допомоги, обмінялись ідеями щодо нових програм.

Представники ФАО взяли до уваги всі отримані пропозиції та підкреслили, що і надалі будуть прагнути розширювати коло бенефіціарів, впроваджувати на території громади покращені версії попередніх програм, розробляти та реалізовувати абсолютно нові напрямки підтримки мешканців громади.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 июня 2024