Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"Ми є лідерами по виконанню фортифікаційних завдань", - Віталій Кім про Миколаївщину

korabelov.info

Ми є лідерами по виконанню фортифікаційних завдань, - Віталій Кім про Миколаївщину

“Фабрика новин” провела інтерв’ю з начальником Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом. У цьому інтерв’ю обговорювалося питання підготовки Миколаєва у зв’язку з загрозами, що існують як на рівні всієї України, так і на півдні нашої країни. “Чи не будуть вам (якщо росія, не дай боже, захоче ще кудись піти) закидати: “А чи були там ті обороні рубежі?”, – запитала журналістка.

Віталій Кім зазначив, що Миколаївщина розташована в другому ешелоні ризику стосовно можливого нападу російських сил, але при цьому є лідером за темпами виконання завдань з фортифікації:

“Ми є лідерами по виконанню фортифікаційних завдань, до нас питань не буде”.

Таким чином, начальник обласної військової адміністрації впевнено заявив, що Миколаївщина не залишиться без захисту.

“Ми вже готові відбивати, хоча цього не буде, це другий ряд ешелону. Якщо що, можливо колись там, ми будемо готові зустрічати на першому. Але на зараз уже готові усі рубежі” , – відмітив Віталій Кім.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
1 июня 2024