Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Виробника автобусів Еталон продали за 108 млн грн

newssky.com.ua

Виробника автобусів Еталон продали за 108 млн грн

Ілюстративне фото

Лот вдалося продати за стартовою ціною — 108,41 млн грн ($2,7 млн за поточним курсом)

Заявки на участь у торгах подали вісім учасників, але семеро з них відхилили через несплату гарантійного внеску.

Переможець торгів наразі поки що не відомий.

Загальна площа комплексу БАЗ у селі Проліски (Бориспільський район) складає 18 675 кв. м, зокрема:

Будівлі заводу будувалися в 1980-1990 рр.

Земельна ділянка має площу 7,52 га (3220888000:03:004:0028) та цільове призначення «Для розміщення та експлуатації основних підсобних та допоміжних будівель та споруд переробної, машинобудівної та іншої промисловості».

Нагадаємо, що «Бориспільський автозавод» у 2023 році визнали банкрутом, майно було предметом іпотеки за кредитом від 2007 року, тому воно перейшло у власність «Укрексімбанку».

У серпні 2023 року арбітражний керуючий, який займається ліквідацією ПрАТ «Бориспільський автозавод», двічі намагався продати майно підприємства на електронному аукціоні «Prozorro.Продажі», але обидві спроби закінчилися невдало у звязку з відсутністю учасників.

Читайте також на Newssky «Чехія анонсувала спільні із США військові навчання» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024