Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Рятувальники Галицинівського загону проінспектували кладовища та поговорили із громадянами про ризики

korabelov.info

Рятувальники Галицинівського загону проінспектували кладовища та поговорили із громадянами про ризики

9 травня 2024 рроку рятувальники Миколаївщини спільно з співробітниками Галицинівського загону місцевої пожежної охорони проінспектували кладовища й поговорили із громадянами про потенційні ризики для цивільного населення.

Основну увагу ДСНСники приділяли саме мінній небезпеці, про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області

“Варто зазначити, що на сьогодні не має заборони на відвідування кладовищ. Піротехнічними підрозділами свого часу проведено їх обстеження. Однак говорити про цілковиту безпеку ми не можемо через низку факторів. Так, наявність великої кількості металевих елементів, зокрема огорожей, лавок та столів, призводить до того, що металодетектори, якими необхідно проводиться обстеження, постійно спрацьовують. Кінологічні розрахунки залучати недоцільно через присутність різних сторонніх запахів. Тож, обстеження можливе тільки візуально та ручним способом”, – розповідали інспектори громадянам, яких зустріли на кладовищах.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024