Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

До чатбота зі штучним інтелектом Cоpilot від Microsoft додали українську

mig.com.ua

До чатбота зі штучним інтелектом Cоpilot від Microsoft додали українську

Про це повідомили на сайті компанії Microsoft.

“Це значний крок у наданні доступу до передових технологічних інновацій для україномовних користувачів. Цим кроком Microsoft продовжує впроваджувати своє зобов’язання щодо підтримки спільнот та розширення інклюзивності у цифрову епоху”, – зазначив директор Microsoft в Україні та країнах Балтії Леонід Полупан.

Окрім української до чатбота долали:

Програми пакета Microsoft 365 локалізуються мовою користувача на основі налаштувань. для того, щоб мати змогу користуватися українською мовою, потрібно встановити її в різних програмах: Microsoft Teams, Word, PowerPoint або Excel, на майданчиках Microsoft365.com та Bing.com.

“Ми також продовжуємо розширювати список підтримуваних мов, і в найближчі місяці ми поділимося новими мовами”, – додають в Microsoft.

Copilot – це інструмент штучного інтелекту від Microsoft, заснований на великій мовній моделі GPT-4 від OpenAI. Сервіс може підбивати стислі підсумки з нарад у Teams або створювати чернетки електронних листів, документи Word, електронні таблиці та презентації PowerPoint. Компанія Microsoft вважає, що цей інструмент усуває “нудну роботу”.

Copilot офіційно випустили разом з оновленням ОС Windows 11 23H2 у вересні 2023 року, а у грудні він став доступним для всіх.

Фото Чатбот Copilot. Instagram/microsoftcopilot

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024

Другие новости

Больше новостей