Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Ціни на нафту впали

mig.com.ua

Ціни на нафту впали

За повідомленням агентства Reuters, ціни на нафту впали на початку сьогоднішніх торгів, оскільки галузеві дані показали накопичення запасів як сирої нафти, так і палива в США, що є ознакою слабкого попиту. Зазначимо, що досьогодні ціни на нафту поступово зростали.

Ф’ючерси на нафту марки Brent подешевшали на 30 центів, або на 0,36%, до $82,86 за барел. Ф’ючерси на американську нафту марки West Texas Intermediate впали на 25 центів, або 0,32%, до 78,13 долара за барель.

Обидва ф’ючерси незначно знизились на попередній сесії на ознаках послаблення дефіциту пропозиції та зниження світового попиту на нафту після публікації прогнозного звіту Агентства з охорони навколишнього середовища США.

За тиждень запаси нафти в США зросли на 509 000 барелів, повідомили джерела на ринку з посиланням на дані Американського інституту нафти. Запаси бензину і дистилятів також зросли, за їхніми словами.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024