Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Уряд оновив правила перетину кордону для студентів

mig.com.ua

Уряд оновив правила перетину кордону для студентів

🟥 Уряд оновив правила перетину кордону для студентів. Тепер не тільки дівчата, а й хлопці також можуть виїжджати на навчання за програмами академічної мобільності.🇺🇦Про умови виїзду та необхідні документи 👀у відео.

🟥Для перетину кордону, чоловікам необхідно:☑️бути віком від 18 до 22 років;☑️не підлягати призову під час мобілізації;☑️стати учасником академічної мобільності строком на один семестр;☑️навчатись на денній формі;☑️здобувати освітній ступінь бакалавра будь-якої спеціальності, або ж магістра медичного, фармацевтичного чи ветеринарного спрямування.❓Які документи необхідні:☑️е-квиток студента;☑️засвідчення копії договору з іноземним університетом про прийняття на програму академічної мобільності;☑️військово-довідковий документ від Територіального центру комплектування (ТЦК) та соціальної підтримки (СП).☑️довідка від закладу освіту про направлення учасника програми академічної мобільності для навчання в іноземному виші.🟥Зокрема в довідці повинні бути вказані:☑️підстави співробітництва;☑️строк навчального семестру за кордоном;☑️відсутність за результатами двох останніх семестрів негативних оцінок і фактів перескладання заліків та екзаменів.☑️Підтвердження рівня знання мови викладання в іноземному закладі освіти. 🟥МИГ Україна та Світ🇪🇺

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024