Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Запорізькі просторові креативники можуть втілити свої ідеї боротьби з екологічною кризою

mig.com.ua

Запорізькі просторові креативники можуть втілити свої ідеї боротьби з екологічною кризою

Платформа LINA, що співфінансується програмою Креативна Європа, шукає просторових новаторів з ідеями щодо боротьби з екологічною кризою. Про це повідомляється на порталі Східного партнерства.

Платформа LINA сприяє мобільності й розвитку креативних спеціалістів у сфері міського планування та архітектури, що займаються просторовими, територіальними, кліматичними й соціально-політичними проблемами.

До участі в конкурсі запрошуються:

– які ще не здобули міжнародного визнання, однак мають прогресивну ідею, практичне рішення чи теоретичні напрацювання у сфері екологічної кризи.

Автори 25 відібраних заявок, стипендіати LINA, представлять свої роботи на конференції LINA в Сараєво 3-4 жовтня. Там вони познайомляться із членами LINA та приєднаються до архітектурної програми на 2024-2025 роки.

Платформа покриє витрати на проїзд у межах Європи (до 350 євро) та проживання для стипендіатів LINA, яких буде запрошено взяти участь у конференції в Сараєво.

Ініціатива LINA відкрита для жителів країн-учасниць програми «Креативна Європа», в тому числі України.

Кінцевий термін подання заявок – 13 травня.

Деталі та реєстрація за посиланням

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024