Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Обережно: сервіс PornHub зареєструвався платником ПДВ в Україні

mig.com.ua

Обережно: сервіс PornHub зареєструвався платником ПДВ в Україні

Компанія, якій належить сервіс PORNHUB, нарешті зареєструвалася платником ПДВ в Україні, як постачальник електронних послуг.

З цього приводу голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев розчулився, написав розлогий пост на своєму офіційному каналі у російському месенджері Telegram, похизувався тим, що в І кварталі 2024 року має плюс 17 нових платників ПДВ, і відзначив зростання чесної конкуренції на ринку цифрових послуг: “Дякую PornHub за повагу до наших податкових законів! Компанія, якій належить сервіс PornHub, врешті зареєструвалася платником ПДВ, як постачальник електронних послуг. Тож тепер можна пильнувати за сумлінною сплатою податків не лише Only Fans. Остання, до слова, поповнила бюджет на 0,7 млн доларів за I квартал.

Торік у грудні Державна податкова служба України оштрафувала за несплату податку на Google (ПДВ, яке за ставкою 20 % сплачують нерезиденти, що надають цифрові послуги у нашій країні) Ethical Capital Partners – материнську компанію порносайту Pornhub. Сума штрафу становила $5543. Повідомлення про штраф ДПС надіслала власниці сервісу та до Агентства доходу Канади. Відповідальні канадці зробили висновки, тож тепер переглядати порно на PornHub не лише весело й прикольно, а ще й бюджетотворчо. Головне, щоб сервіс не встрявав у чергові скандали з поширенням дитячого порно, насильства над непритомними жінками, зґвалтування, та не публікував матеріали порнопомсти. Хоча на все це надія мала.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024