Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Вишиванка – не просто одяг, а символ єднання: приєднуйтесь до флешмобу у Миколаєві

korabelov.info

Вишиванка – не просто одяг, а символ єднання: приєднуйтесь до флешмобу у Миколаєві

Наближається День вишиванки в Україні – чудова можливість віддати шану національним традиціям та культурі. Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради оголошує про флешмоб, до якого запрошуються всіх, незалежно від місця проживання.

16 травня 2024 року надягайте свої найкращі вишиванки, виходьте на вулиці рідного міста чи міста тимчасового перебування, запрошуйте друзів та родичів, святкуйте День вишиванки разом та не забувайте робити фото або відео свого святкування з хештегами #молодьМиколаєва, #Vyshyvankastyle.

Поділившись своїм фото в вишиванці або розповівши цікавий факт про цю українську традицію, ви не лише долучите свою частку до показу єдності України, але також матимете можливість потрапити до відео, яке буде створено після святкування. Не забудьте додати хештеги для більшої обраності.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024