Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Булінг у школі та як йому протистояти: акторка серіалу "Коло омани" на "1+1 Україна" Фрося Мельник поділилась власним досвідом

1plus1.ua

 Булінг у школі та як йому протистояти: акторка серіалу Коло омани на 1+1 Україна Фрося Мельник поділилась власним досвідом

З понеділка по четвер о 20:15 на телеканалі “1+1 Україна” транслюють український серіал “Коло омани”. Стрічка розповідає історію жінки, яка прагне відновити правду та відчайдушно протистоїть складним життєвим обставинам задля того, щоб повернути власну доньку.

Донечку головної героїні Соломію в серіалі зіграла 10-річна Фрося Мельник, відома як наймолодша ведуча “Сніданку з 1+1”. Акторка розповіла цікаві подробиці про свою героїню і сам процес зйомок. Дівчинка вважає, що має багато спільного із Солею, тому у кадрі вона почувається доволі невимушено, ніби грає саму себе. Дуже емоційною і навіть складною для Фросі стала сцена булінгу у школі, адже вона пережила це і в реальному житті. Акторка відверто поділилась власною історією.

“В школі є одна дівчинка, вона трохи старша за мене. Одного разу вона мене принизила. Я прийшла додому і розказала татові, він сказав, щоб я з нею віталась і була ввічливою, але спілкування обмежила. Я так і робила. Через тиждень я принесла в школу печиво, аби пригостити однокласників, її теж пригостила. Тоді вона запитала чи дружу я з нею, а я сказала, що ні, це просто знак ввічливості, як мене і вчив тато. Дівчинка на це дуже образилась і чекала мене в роздягальні зі своєю подругою. Вона взяла мене за передки й сказала подрузі бити. Але я з ними впоралася, тому що тато завжди мене вчив захищатись, коли треба. Вони казали ставати на коліна і просити вибачення, але я не стала цього робити”, - розповіла Фрося.

Як зазначила акторка, у її героїні Солі по сюжету дуже схожа ситуація.

“Її постійно ображають у школі за те, що в неї немає мами, це дуже сумно. Тому я взяла ситуацію з життя і перенесла свої емоції в Солю, щоб правдиво зіграти цю роль”, - розповідає Фрося Мельник.

Дівчинка завдячує татові, який вчить її бути сміливою і захищатись, коли потрібно. А також закликає говорити про булінг у школі, гуртках або деінде, щоб захистити й попередити інших дітей, які бояться розказати своїм батькам або вчителям про цькування.

Дивіться серіал “Коло омани” на “1+1 Україна” з понеділка по четвер о 20:15.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
17 мая 2024