Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Ніхто не слідкує та не прибирає: миколаївці скаржаться на стан Балабанівського кладовища

korabelov.info

Ніхто не слідкує та не прибирає: миколаївці скаржаться на стан Балабанівського кладовища

Мешканці Миколаєва скаржаться на захаращений вигляд кладовища, яке розташоване в мікрорайоні Балабанівка Корабельного району. Так, 1 травня 2024 року свою скаргу до редакції Кorabelov.info надіслала місцева мешканка, прикріпивши фото на яких зафіксовано вигляд кладовища – по всій території проросли кущі з травою:

“Хочу звернути увагу на ситуацію з Балабанівським кладовищем. Це просто жах!!!!

Вартість поховання – космічна, а прибирання і слідкування за чистотою нема зовсім!!!”, – йдеться в повідомленні.

Прокоментували ситуацію й інші містяни:

“Коли люди платять за погребальні послуги, вони платять і за землю, тому міжряддя та між секторально працівники кладовища повинні прибирати, бо ця послуга вже оплачена”, – Наталія.

“Приїхали. Поприбирали й норм. Не можеш? Плати! Це життя! Так було завжди!”, – вважає підписник.

“Між могилами хто повинен прибирати? Я вважаю це обовʼязок працівників кладовища”, – Оксана.

“З якого це часу працівники кладовища прибирали без окремої “винагороди”? Завжди прибирали родичі померлого, якщо вони були, з нинішніми подіями в країні родичі могли поїхати, тому якщо вас бентежить виноградник секатором за 2 хвилини можна прибрати”, – Олена.

“Люди бояться туди їздити із-за обстрілів поблизу, і незручно добиратись так, як 91 маршрут тепер там не їздить тільки іноді на поминальні дні, а інші, які проходять повз в основному забиті людьми”, – Юлія.

“Я звичайно вибачаюсь, але коли це окрім рідних померлих, хтось слідкував за чистотою і прибрав на кладовищі? Багато людей виїхало, тому і така ситуація і до речі не тільки на Балабанівському цвинтарі така ситуація”, – Віка.

“Ви не бачили цвинтар на Жукова. Ось там точно жах!”, – Олена.

“І що ??? Може людина не в змозі приїхати та прибрати або вона не проживає в місті, виїхали скоріш за все”.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
15 мая 2024