Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Розібрав дах гаражу та викрав мопед: на Миколаївщині затримано крадія

korabelov.info

Розібрав дах гаражу та викрав мопед: на Миколаївщині затримано крадія

24 квітня 2024 року до Первомайського райвідділу поліції звернулася місцева мешканка із заявою про крадіжку мопеда Yamaha з її гаражу. Після проведення оперативних заходів правоохоронці з’ясували, що до злочину причетний 44-річний місцевий мешканець.

Про це повідомляє 1 травня 2024 року пресслужба районного відділу поліції.

Невідомий проник до приміщення гаража розкривши покрівлю даху та викрав мопед. Однак завдяки ефективній роботі поліції та проведенню розслідування вдалося швидко встановити особу зловмисника.

Викрадений двоколісний транспортний засіб зловмисник заховав у кущах, прикидавши травою. Разом з тим фігурант шукав покупців, щоб його продати. Під час продажу мопеду оперуповноважені викрили злодія.

Після проведення слідчих дій мопед повернули власниці.

Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури зловмиснику слідчі поліції оголосили про підозру за ч. 2 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
15 мая 2024