Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

В Миколаєві за хабар у 1000 доларів можна уникнути криміналу: поліцейські попались на гарячому!

korabelov.info

В Миколаєві за хабар у 1000 доларів можна уникнути криміналу: поліцейські попались на гарячому!

Миколаїв, Україна — Двом співробітникам поліції з Миколаївського районного управління висунули звинувачення у корупції. Про це інформує Миколаївська обласна прокуратура.

За версією слідства, зловживання службовим становищем дозволило правоохоронцям вимагати і отримати від одного з громадян 1000 доларів США. В обмін на гроші поліцейські обіцяли не втручатися в його долю щодо можливого кримінального переслідування.

Арешт зловмисників стався відразу ж після отримання ними хабара. Під час судового засідання за клопотанням обвинувачення, суд призначив обом підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 454 200 гривень кожному.

При доведенні вини, поліцейським загрожує до десяти років позбавлення волі, заборона займати певні посади та заборона на певну діяльність на строк до трьох років, а також конфіскація майна.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
16 мая 2024