Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Мелітопольські правоохоронці в призерах на чемпіонаті України з кікбоксингу

mig.com.ua

Мелітопольські  правоохоронці в призерах на чемпіонаті України з кікбоксингу

Володимир Семикін став чемпіоном України та бронзовим призером, Ігор Никишенко здобув дві срібні медалі, а Олександр Шевченко – срібну та бронзову.

Завдяки отриманим результатам Володимир Семикін та Ігор Никишенко потрапили до складу збірної України з кікбоксінгу. Правоохоронці пройшли відбір на Чемпіонат світу, який відбудеться в Австрії вже цієї осені.

Всеукраїнські змагання проходили в Києві 25-28 квітня. Участь у них брали кікбоксери з різних куточків країни, у тому числі – заслужений майстер спорту України Володимир Семикін, кандидат в майстри спорту України Ігор Никишенко та Олександр Шевченко. Всі вони – працівники Мелітопольського районного управління поліції, яке тимчасово дислокується у місті Запоріжжя. Джерело: « Поліція Запорізької області».

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
16 мая 2024