Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Тренер команди «Металург» U-10: «ми розвиваємось, прогресуємо та рухаємось вперед, а це найголовніше»

mig.com.ua

Тренер команди «Металург» U-10: «ми розвиваємось, прогресуємо та рухаємось вперед, а це найголовніше»

Микита Шатський поділився враженнями від виступів своєї команди на турнірі у Вінниці.

– Пройшов турнір у Вінниці. Чи задоволені ви результатом, який змогла показати команда?

– Завжди як тренеру так і хлопцям хочеться здобувати найвищі місця. Якщо дивитись раціонально, то ми спрогресували з минулого року, тоді ми зайняли 29-те місце, а зараз 10-те. Тому ми розвиваємось, прогресуємо та рухаємось вперед, а це найголовніше.

– Чи всі завдання, які стояли перед командою, вдалось виконати?

– Завдання на всі турніри стоять – отримати досвід гри з сильними командами, тому що тільки граючи з сильними, сам стаєш сильніше. Вважаю, що завдання на турнір виконали, ми стали сильніше ніж були.

– Які на вашу думку є ігрові аспекти, які хотілось би підтягнути?

– Так як в нас важкі тренувальні умови, але дякуємо ЗСУ та хлопцям які нас захищають що вони взагалі є. Нам не вистачає швидкостей: швидкості роботи з м’ячом, швидкості прийняття рішення і т.д щоб грати на рівних з топ-командами, але ми прикладаємо всі зусилля щоб навіть в такий важкий час для, всі хлопці грали у свою улюблену гру та розвивались.

– Поділіться подальшими планами підготовки. Чи є найближчі турніри у яких команда збирається брати участь?

– План тільки один – підвищувати свою майстерність. Найближчій турнір у місті Кременчук “КГ Group Cup”. Задачі та цілі на цей турнір залишаються такі ж, як і на всі інші.

Джерело: «Футбольна школа МФК “Металург”»

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
15 мая 2024