Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Після чотирьох років перерви львівські “Карпати” повертаються в УПЛ

mig.com.ua

Після чотирьох років перерви львівські “Карпати” повертаються в УПЛ

«Карпати» зіграють в УПЛ вперше з сезону 2019/2020.

Завдяки перемозі над СК “Полтава” (1:0) в 6-му турі у чемпіонській групі Першої ліги “зелено-білі” забезпечили собі пряму путівку в УПЛ.

Після 24 зіграних матчів у львів’ян 60 очок в турнірній таблиці. Вони вже не опустяться нижче другого місця, яке дає пряму путівку в УПЛ.

Третій «Лівий берег» з 46 очками в активі за 4 тури до завершення сезону вже не зможе обійти львівський клуб– – https://www.ukrinform.ua/rubric-sports/3857500-karpati-peremogli-poltavu-i-vijsli-v-upl.html

Завдяки перемозі над СК “Полтава” “зелено-білі” забезпечили собі пряму путівку в УПЛ

Команда Мирона Маркевича очолює турнірну таблицю Першої ліги, має в активі 60 очок і стала недосяжною для “Лівого берега”, котрий йде на третій сходинці із 46 пунктами

Футбольний клуб “Карпати” вітає усіх вболівальників з виходом у найсильніший дивізіон. Насамперед дякуємо Збройним Силам України за можливість грати у футбол. Сподіваємося, що вихід улюбленої команди в УПЛ подарує позитивні емоції й тим воїнам, які підтримують “Карпати”, а зараз зі зброєю в руках захищають Україну. Віримо, що невдовзі усі наші захисники повернуться додому і зможуть відвідувати матчі улюблених команд.

Переможемо! Слава Україні!

/fckarpaty.org.ua/news/premier-liga-dostrokovo/

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
10 мая 2024