Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Пільговий тариф на електроенергію продовжено всього на місяць

korabelov.info

Пільговий тариф на електроенергію продовжено всього на місяць

Кабінет Міністрів України затвердив подовження дії положення щодо накладення спеціальних обов’язків на учасників ринку. Це означає, що ціна електроенергії для побутових споживачів залишиться незмінною на рівні 2,64 грн/кВт*год до 31 травня 2024 року, як повідомило Міністерство енергетики України.

Отже, згідно з попереднім рішенням Уряду, система пільгового обслуговування та відповідна цінова політика діяли до 30 квітня 2024 року. Таким чином, продовження пільгового тарифу на електроенергію на ще один місяць.

У 2023 році підвищення ціни на електроенергію дозволило енергетикам виконати ремонти на об’єктах, пошкоджених ворожими атаками, та додати до енергосистеми понад 3 ГВт. Це забезпечило можливість пройти зимовий період без відключень споживачів.

У березні-квітні 2024 року росія знову провела серію масових атак на українську енергетичну інфраструктуру, завдаючи значних пошкоджень об’єктам генерації та передачі електроенергії. На даний момент пошкодження перевіряються, а збитки оцінюються.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
7 мая 2024