Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У центрі Лондона армійські коні вирвались на волю, є травмовані

mig.com.ua

У центрі Лондона армійські коні вирвались на волю, є травмовані

Британська армія спіймала кількох коней, після того як вони вирвалися на волю з престижної кавалерійської частини і розбіглися Лондоном у середу вранці, повідомляє CNN.

Шість солдатів і семеро коней із лейб-гвардії, що входить до складу господарської кавалерії, проводили тривалі навчання в середу вранці, повідомили в армії. Тварини були налякані, коли з конвеєрної стрічки, використовуваної на прилеглих будівельних роботах, впало кілька шматків бетону і розбилося об землю, додали в армії. П’ять коней кинулися навтьоки, а два залишилися на місці.

Армія повідомила, що четверо солдатів були збиті з ніг, а троє дістали поранення. Ці троє наразі проходять обстеження в лікарні, але стану їхнього життя нічого не загрожує.

Раніше в середу поліція лондонського Сіті повідомила про те, що сталося, в соціальній мережі X: “Приблизно о 8.40 ранку нам зателефонували й повідомили про коней, які відв’язалися й пересувалися Сіті. Наші співробітники стримали двох коней на шосе біля Лаймхауса”.

Менш ніж за годину після цього повідомлення колеги із сусідньої Вестмінстерської поліції опублікували нову інформацію про те, що “всі коні були знайдені” і що вони “продовжують підтримувати зв’язок з армією”.

У соціальних мережах з’явилися вражаючі кадри, на яких видно, як двоє коней – один з них, очевидно, весь у крові – біжать по Олдвічу в центрі Лондона.

За даними поліції, перелякані коні розбили вікна таксі, а одна з тварин розбила лобове скло двоповерхового туристичного автобуса.

***

Пізніше їх перевезли в армійському кінному боксі для надання ветеринарної допомоги.

У повідомленні столичної поліції о 10:30 сказано, що всіх коней було спіймано.

“Ми раді підтвердити, що всіх коней виявлено. Ми продовжуємо підтримувати зв’язок з армією”, – йдеться в заяві сил.

За матеріалами:

https://interfax.com.ua/news/general/982745.html

https://www.eurointegration.com.ua/news/2024/04/24/7184530/

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024