Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Запоріжжі ліквідовано черговий незаконний МАФ

mig.com.ua

У Запоріжжі ліквідовано черговий незаконний МАФ

Як інформують фахівці департаменту муніципального управління, у місті продовжується ліквідація незаконно встановлених кіосків.

Так, цього тижня завдяки спільній роботі департаменту та КП «Муніципальна варта», інспекції з благоустрою, департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради, Запорізького районного управління поліції, патрульної поліції Запорізької області та райадміністрації вдалося виконати рішення виконавчого комітету та ліквідувати незаконно встановлений об’єкт торгівлі на території Шевченківського району.

У департаменті нагадують, усі суб’єкти підприємницької діяльності мають працювати в рамках законодавства і мати відповідні дозвільні документи на роботу закладів торгівлі. Перевірки у місті триватимуть і надалі.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024