Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

В Корабельному хочуть перейменувати 44 вулиці: як проголосувати

korabelov.info

В Корабельному хочуть перейменувати 44 вулиці: як проголосувати

З 24 квітня 2024 року у Миколаєві розпочинається проведення громадських обговорень щодо найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів та інших споруд, розташованих на території Миколаївської міської територіальної громади, які будуть проводитися у формі консультацій з громадськістю. Про це повідомляє Миколаївська міська рада.

Встановлений період проведення консультацій з громадськістю буде тривати два місяці: починається з 24 квітня і завершується 24 червня 2024 року включно.

Консультації з громадськістю з питання перейменування топонімів, розміщених на території Миколаївської міської територіальної громади, визначених для перейменування, будуть проводитися шляхом:

Загалом в Корабельному районі хочуть перейменувати 44 об’єктів топоніміки:

Як проголосувати на платформі е-DEM:

За цим посиланням https://mkrada.gov.ua/content/opituvannya-shchodo-toponomiv-mista.html оберіть топонім та натисніть на нього. Вас буде перенаправлено на відповідне опитування на платформі е-DEM. На сторінці опитування оберіть варіант назви, за який бажаєте проголосувати, та натисніть «Проголосувати». Якщо ви не зареєстровані на платформі е-DEM, то зареєструйтесь у будь-який доступний, зручний для вас спосіб. Після авторизації натисніть ще раз «Проголосувати» за обраний варіант відповіді.

Зі способами авторизації можна ознайомитись за наступними посиланнями:

Як проголосувати в туристично-інформаційному центрі:

Для голосування в туристично-інформаційному центрі громадяни, зареєстровані на території міста Миколаєва та внутрішньо переміщені особи, можуть прийти особисто в центр за адресою: вул. Адміральська, 20, м. Миколаїв, І під’їзд будівлі Миколаївської міської ради.

Для голосування необхідно звернутися до особи, яка веде супровід голосування, взяти бланк для голосування та проголосувати за перейменування топоніма із вказаного переліку.

Особа, що має намір проголосувати особисто у пункті голосування надає паспорт громадянина України та довідку про місце проживання в місті (ID – картка). Особи, які мають статус внутрішньо переміщеної особи мають пред’явити довідку ВПО, в якій зазначена адреса проживання в межах Миколаївської міської територіальної громади.

Режим роботи пункту: понеділок-четвер 09:00 – 17:00; п’ятниця 09:00 – 16:00; працює без перерви. У випадку оголошення повітряної тривоги пункт для голосування припиняє свою роботу.

Як проголосувати на електронну пошту:

Для голосування на електронну пошту arch_mykolaiv@mkrada.gov.ua необхідно вказати свої дані, вибрати із списку назву топоніма, який підлягає перейменуванню, вказати свою версію назви із поясненням.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024