Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Обстріли: Амеріканці доставили 7 нових трансформароів в Миколаєв

korabelov.info

Обстріли: Амеріканці доставили 7 нових трансформароів в Миколаєв

Миколаїв, місто, що не раз зазнавало руйнувань від російських атак, отримало важливу підтримку зі Сполучених Штатів. Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) доставило 7 силових трансформаторів для заміни обладнання, пошкодженого внаслідок військових дій та руйнування греблі Каховської ГЕС.

Посол США в Україні Бріджит Брінк зазначила у своєму повідомленні в соцмережі Х, що завдяки цій допомозі вдалося відновити постачання електрики в домівки мешканців:

“Портове місто Миколаїв неодноразово зазнавало російських обстрілів. Нещодавно USAID доставило 7 силових трансформаторів для заміни обладнання, пошкодженого внаслідок російських обстрілів та руйнування Каховської дамби, що допомогло забезпечити електроенергією понад 400 домогосподарств.”

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024