Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Міша Крупін вперше за 1,5 роки презентував кліп, у якому показав протиріччя життя українців

mig.com.ua

Міша Крупін вперше за 1,5 роки презентував кліп, у якому показав протиріччя життя українців

Співак і музикант Міша Крупін презентував пісню і кліп «Пароль». Як зазначив артист раніше в описі тизеру це перший реліз за півтора роки саме під його іменем: «…але відтепер буде тільки так. Зустрічайте вашого нового Мішу Крупіна».

Відеоробота «Пароль» – своєрідне оголення душі артиста через творчість і мотивація жити. Саме такі щирі настрої й захоплюючі історії з життя сплелися у стильну артхаусну роботу.

“Сюрреалізм у чистому вигляді”: коментує свій кліп на пісню «Пароль» Міша Крупін.

На створення пісні “Пароль” Мішу надихнула чергова поїздка на Донеччину до військових.

“Знаєте, як до військових, перш ніж доїдеш, то там все по паролях. Кожен відрізок дороги. Тебе постійно питають ці паролі. І так я поїхав до своїх братанів,67 Окремої механізованої бригади.Ми дуже сильно дружимо. І ось ця поїздка дала поштовх для слів пісні, ідеї. І, головне, ці ж друзі й знімаються у мене в кліпі. Вони військові, але знялися у цивільному. Це люди, які завжди не проти мене підтримати, як і я їх! Вони мої братани! Також з нами працювали актори, яких я зустрів вперше. Ми мали співпрацювати, робити яскраву картинку, емоції – все це вдалося зробити життєво і щиро, завдяки нашому режисеру В.Скуратовському”, – коментує Міша Крупін.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024