Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Смерть від рук вітчима: 6-річний пасинок побитий до смерті на Миколаївщині

korabelov.info

Смерть від рук вітчима: 6-річний пасинок побитий до смерті на Миколаївщині

18 квітня 2024 року , медичний персонал повідомив поліцію про те, що шестирічного хлопчика у важкому стані госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні Миколаївського району. Незабаром після прийому в лікарню хлопчик помер.

На місці події з’явилися слідчі з слідчого управління, співробітники управління карного розшуку обласної поліції, ювенальні працівники з Миколаївського району, а також слідчі та оперативники з відділення поліції № 4. Крім того, на місці був присутній місцевий поліцейський офіцер громади.

Як повідомляє поліція, після направлення тіла дитини на судово-медичну експертизу було встановлено, що смерть малолітнього настала внаслідок черепно-мозкової травми. Поліцейські провели розслідування та встановили, що співмешканець матері хлопчика наніс йому удар кулаком в область голови, внаслідок чого дитина впала. Зловмисника було затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманому 29-річному чоловіку було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, що стосується умисного тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. За цим злочином йому може загрожувати до 10 років ув’язнення. Суд найближчим часом вирішуватиме питання про застосування запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024