Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Кілька разів не зупинився на зупинці на вимогу: у Миколаєві скаржиться на водія "зеленого" автобусу

korabelov.info

Кілька разів не зупинився на зупинці на вимогу: у Миколаєві скаржиться на водія зеленого автобусу

Вже кілька разів у Миколаєві одни із водіїв громадського автобусу, який курсує за маршрутом №91 не зупиняється на зупинці за вимогою. Про це 16 квітня 2024 року повідомила Тетяна А. у Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді”:

“15, 16 квітня 2024 року о 16:10, водій 91 маршруту держ.номер ВЕ 4937ЕО не зупинився на зупинці “Заводоуправління”, у бік Корабельного району. Це вже відбувається не вперше. Може новенький і не знає, що там зупинка на вимогу?”

“Не зупинився щоб забрати, чі не зупинився щоб висадити? Я сьогодні їхахала в мега заповненому 91-му, і на деяких зупинках він не зупинявся якщо не було на вихід”, – спитала автора Валентина С.

“Не зупинився, щоб забрати, був не повний”, – уточнила автор.

Більшість миколаївців під дописом зазначили, що у даному місці немає зупинки:

“Тобто, вас не хвилює що порушуються правіла ПДР? І у вас немає питань чому ця зупинка с порушенням? Мабуть тому, що вам це потрібно. А тоді питання, чому ж вас бентежить якісь інші порушення правил та законів,може вони комусь потрібні щоб порушувати!”, – Арсеній А.

“Там немає зупинки, вона раніше на перехресті і вона облаштована. Зелені автобуси – не маршрутки, це муніципальний транспорт. В них є зупинки на облаштованих місцях. Де ви бачили, щоб трамвай або тролейбус зупинявся де вам потрібно, а не на зупинці?”, – Олександра Б.

В свою чергу КП ММР “Миколаївпастранс” надав відповідь на звернення містянки:

“В цей час автобус їхав повний пасажирів, на вихід нікого не було, тому автобус не зупинився. Перепрошуємо за тимчасові не зручності”, – йдеться в повідомленні.

Однак авторка не погодилась з твердженням підприємства, та зазначила що міський транспорт був не преповнений:

“Дякую за відповідь. На жаль ми бачили, що він був не переповнений, та ще забрав багато пасажирів на зупинці “Матеріатеріальній”. Мабудь треба робити фото спереду”, – зазначила Тетяна А.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
1 мая 2024

Другие новости

Больше новостей