Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Юні туристи позмагалися на “Запорізькій Весні”

mig.com.ua

Юні туристи позмагалися на “Запорізькій Весні”

«Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» провів обласні змагання зі спортивного орієнтування серед учнівської та студентської молоді «Запорізька Весна-2024».

На території Запорізького парку 230 учасників змагались на короткій дистанції зі спортивного орієнтування. Цього року до гуртківців Центру туризму долучились учасники змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнська шкільна ліга зі спортивного орієнтування», які мали змогу, в рамках обласних змагань, набути досвід зі спортивного орієнтування та поборотись за головні нагороди разом зі спортсменами Запорізької області.

Кожна вікова група змагалась на своїй дистанції. Завданням дітей було відмітити контрольні пункти на маршруті за допомогою електронної відмітки. Учасників розділили на 5 вікових груп чоловіків та жінок віком від 10 до 18 років.

На урочистому закритті змагань виконувач обов’язків директора Галина Савельєва привітала учасників та вручила переможцям нагороди КЗ «Центр туризму» ЗОР.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
30 апреля 2024