Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Джанкої потужні вибухи на військовому аеродромі (подробиці, відео)

mig.com.ua

У Джанкої потужні вибухи на військовому аеродромі (подробиці, відео)

🟥У Джанкої в Криму зранку лунали сильні вибухи на військовому аеродромі💥(відео)🇺🇦Атака розпочалася о 3:40 ранку та тривала майже годину💥💥💥💀На ньому дислокується 39-й вертолітний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування військово-повітряних сили та ППО Південного військового округу росіян.💀Також на аеродромі базуються три авіаційні ескадрильї на Мі-8, Мі-35М, Мі-28 та Ка-52.💀Крім цього, в Джанкої перебувають вертольоти прикордонної служби ФСБ РФ.

💥Пишуть і про знищення складу із ракетами «Циркон», ЗРК С-300/С-400💥Було два удари – ATACMS та авіаракетами Storm Shadow.🔥Супутник зафіксував шість осередків пожежі на аеродромі у Джанкої після нічних вибухів🔥🔥За даними FIRMS NASA, пожежі після прильотів на території аеродрому в Джанкой спалахнули на місцях, де дислокуються військові гелікоптери, неподалік від складів і поруч із злітною смугою🔥💬Також повідомляється інформація, одержана від місцевих мешканців. За їхніми словами, росіяни перекрили дорогу на село Переможне, і п’яту годину (!) поспіль чути звуки вторинної детонації снарядів💥📡Моніторінгові канали🟥МИГ Щоденники війни🇺🇦

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
30 апреля 2024

Другие новости

Больше новостей