Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Міністерство енергетики України відкидає можливість підвищення тарифів на електроенергію

korabelov.info

Міністерство енергетики України відкидає можливість підвищення тарифів на електроенергію

Міністерство енергетики України підтверджує, що наразі не розглядається можливість підвищення тарифів на електроенергію для населення. Цю інформацію уточнив сам міністр енергетики, Герман Галущенко, у ході трансляції Національного телемарафону “Єдині новини”.

“Тарифи минулого року підвищували як наслідок масштабних атак на енергетику. Без цього рішення ми б не відновили нашу енергетику і не пройшли б зиму так, як ми її пройшли, – спокійно, стабільно і без відключень”, – зазначив він.

За словами міністра, у цей момент є преждчасно розглядати можливість підвищення тарифів на електроенергію.

“Ми ще не розуміємо масштабів пошкоджень (після останньої масованої атаки – ред.), не здійснено повної оцінки збитків і не зрозуміло, які гроші потрібні на відбудову. Тому наразі немає жодних проєктів або напрацювань щодо зміни тарифів”, – додав Герман Галущенко.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024