Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Президент України вважає, що безпека є ключовим чинником для зростання народжуваності

korabelov.info

Президент України вважає, що безпека є ключовим чинником для зростання народжуваності

Президент Володимир Зеленський висловив переконання, що після завершення війни в Україні може відбутися значне зростання народжуваності. Він наголосив, що в даний момент головним фактором, що сприяє збільшенню чисельності населення, є забезпечення безпеки. Ці слова він висловив під час зустрічі зі студентами Сумського державного університету 27 березня 2024 року, повідомляє СУСПІЛЬНЕ.

У відповідь на питання про державні програми, спрямовані на підтримку народжуваності, Зеленський висловив переконання, що основною пріоритетною метою є забезпечення безпеки.

“Я думаю, що найбільший стимул – це безпека, і що далі з дитиною, і що робити. І треба не тільки фінансово стимулювати, тому що фінанси, на мій погляд, допомагають, але вони не стимулюють народжувати саме під час війни”, – сказав Володимир Зеленський.

Він підкреслив важливість наявності укриттів у школах і дитячих садках, а також систем протиповітряної оборони.

“Тобто є те, що має робити держава з партнерами – це новітні технології щодо ППО і свої вітчизняні системи. І інформувати суспільство про це. Але ж ви розумні, ви самі бачите, якщо стріляють, і якщо воно не падає і це збивається – то це говорить про те, що у нас є достатня кількість мобільних вогневих груп і систем ППО. Якщо прилітає – то це значить, що безпеки з неба поки немає”, – розповів президент.

За його переконанням, це також має вплив на рівень народжуваності.

“Я розумію, що закінчиться війна – буде бум (народжуваності — ред.). Я в цьому впевнений, будуть люди повертатися, будуть впевнені в завтрашньому дні, впевнені в майбутньому та Україні”, – сказав він.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024