Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Ознаки того, що вам слід відмовитись від кави

planetanovosti.com

Ознаки того, що вам слід відмовитись від кави

Кава / фото: pixabay.com

Кава – це напій спірний. Одні кажуть, що корисний, другі, навпаки стверджують, що це отрута. Вчені постійно досліджують його, а лікарі попереджають, що з ним потрібно бути обережним. Кому і чому краще відмовитися від кави, читайте далі.

Про це повідомляє Eat This, Not That.

Кава і в правду небезпечний напій. Фізично здорова людина не може споживати понад 400 мг в день, якщо пити більше, це зашкодить здоров’ю. Гіпертонікам краще взагалі не пити його або ж не більше 1 чашки в день. Лікарі розповіли докладно, кому і коли краще зав’язати з любов’ю до кофеїну.

Каву не можна пити при кислотному рефлюксі. Річ у тому, що кофеїн може стати причиною потрапляння шлункової кислоти в нижній стравохід. Також лікарі рекомендують відмовитися від будь-яких напоїв, що містять кофеїн при таких проблемах зі здоров’ям.

Якщо у людини проблеми зі сном, то кава також категорично заборонена до вживання. Кофеїн тільки посилить безсоння. Більш того, він може спровокувати появу різних розладів сну.

При тривожних розладах лікарі також наполягають на відмові від кофеїну. Річ у тім, що це такий напій, який збуджує нервову систему. Тривожність після випитого буде тільки посилюватися.

Є й ті, кого кава не бадьорить, а навпаки, викликає сонливість. Це називається зворотний ефект. Тоді краще зведіть споживання напою до мінімуму.

При різкому наборі ваги кава може принести багато шкоди. Кава – прекрасний дигестив (напій після їди). Ось тільки не капучино або лате, а еспресо, ристрето або допіо, тобто чисто чорна. Напої з молоком можуть додати зайві кг. Як правило, їх п’ють з цукром, сиропами й в прикуску з солодощами. В цьому і є причина, по якій краще відмовитися від напою.

Якщо у жінки порушений менструальний цикл, від кави також краще відмовитися, так само як і під час місячних. Напій може посилити виділення і больовий синдром при менструації.

Шипшина: користь та шкода рослини для здоров’я

Жінка народила близнюків через місяць після перших пологів

Відомий лікар назвав найкращі продукти для довголіття

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
26 апреля 2024

Другие новости

Больше новостей