Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Автор ТГ-каналу «Думки Диванного Експерта»: «Сподіваюсь, «біло-сині» не вдаватимуть знову, що бачать м’яч вперше в житті»

theageoffootball.com

Автор ТГ-каналу «Думки Диванного Експерта»: «Сподіваюсь, «біло-сині» не вдаватимуть знову, що бачать м’яч вперше в житті»

Сьогодні, 16 квітня, матчем Львів — Олександрія стартував 22-й тур УПЛ. Звичайно, вся увага буде прикута до гри між Шахтарем та Динамо, який відбудеться завтра в 19:30. Ми звернулись до автора телеграм-каналу « « Те, що сталося у весняній частині чемпіонату, знівелювало потенційний статус цього матчу як ледь не золотого. У Шахтаря, очевидно, є внутрішні проблеми, що зумовило й проблеми на полі, а не навпаки. Динамо натомість вперше за довгий час бере свої очки в тих іграх, де ці очки брати обов’язково. Ось і вся різниця. У цьому київському дербі Луческу, найімовірніше, надасть перевагу тому стилю, який цього сезону був характерним для єврокубків, позаяк влаштує й нічия. Матч нагадуватиме пе
  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024