Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

82-річний Аль Пачіно стане батьком четвертої дитини! Це офіційно

tvoymalysh.com.ua

82-річний Аль Пачіно стане батьком четвертої дитини! Це офіційно

Новину про те, що теперішня дівчина Пачіно вагітна сповістив американський часопис TMZ, згодом її підтвердив представник актора. За інформацією видання, 29-річна подружка актора Нур Альфалла вже на 8-му місяці вагітності. Подробиць про майбутню дитину не розповідають, навіть стать поки не відома. З дівчиною Аль Пачіно зустрічається близько двох років і свої відносини вони досить довго тримали в таємниці. Про них стало відомо лише у 2022 році після того, як парочку заскочили папараці у ресторані. Судячи з обставин, 54 річна різниця у віці нікого з цієї дивної пари не зупинила, а в порохівницях дідуся ще є порох.

Гарна струнка брюнетка, про яку пишуть що вона "із заможньої родини", схоже, полюбляє старших чоловіків – раніше вона зустрічалась із 61-річним американським міліардером Николасом Берггрюеном та 79-річним Миком Джаггером, фронтменом групи The Rolling Stones. Для неї ця дитина буде першою, а от Аль Пачіно має трьох дітей від різних жінок – 33-річну дочку Джулію від вчительки акторскої майстерності Яни Террант, та 22-річних близнюків Антона й Олівію, що від нього народила американська акторка Беверлі Д'Анджело.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що колега Пачіно по знімальній площадці, 79-річний актор Роберт Де Ніро став батьком сьомої дитини.

Вітаємо з поповненням!

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
25 апреля 2024