Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У 3-й штурмовій бригаді заявили про намір росіян захопити Борову і вийти на кордони Луганщини

newsroom.kh.ua

У 3-й штурмовій бригаді заявили про намір росіян захопити Борову і вийти на кордони Луганщини

Війська РФ посилююють атаки, щоб вийти на кордони Луганщини. Про це заявили в офіційному Телеграм-каналі 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ.

“Смуга фронту Третьої штурмової на Харківщині, що межує з Луганщиною — сьогодні одна з найінтенсивніших ділянок наступу ворога. Найближче завдання окупантів — вийти до н. п. Чернещина — Першотравневе, з подальшим захопленням н.п. Борова”, – повідомили у 3-й ОШБр.

Проти підрозділів бригади — 3-тя і 144-та дивізії 20-ї армії рф. Ворог наступає танковими полками, залучає значну кількість артилерії та додаткові загони з ПВК і спецпризначенців. Застосовує FPV, КАБи й хімічну зброю. На штурми ураїнських позицій противник кидає цілі взводи та роти особового складу. Їхню стрімку ліквідацію компенсує поповненням живої сили у кількості 250-400 солдат зс рф щотижня.

Не дивлячись на переважаючу кількість супротивника та відсутність резервів, бригада продовжує вже понад місяць утримувати визначені рубежі.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
26 июня 2024