Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

12-річна дівчинка та її мама, які загинули від удару РФ по харківському “Епіцентру”, були прихожанками УГКЦ

newsroom.kh.ua

12-річна дівчинка та її мама, які загинули від удару РФ по харківському “Епіцентру”, були прихожанками УГКЦ

Харків’янка Ірина Мироненко та її 12-річна донька Марія, які загинули від обстрілу гіпермаркета терористами РФ, були прихожанками Української греко-католицької церкви. Про це повідомили у Харківському екзархаті УГКЦ.

“З Іриною ми познайомилися у 2022 році в УГКЦ Харків парафія св. Миколая Чудотворця. Ми разом співали у хорі, а вона старалася щодня бути на літургії перед роботою. Ірина завжди буде згадуватися мені як людина великої віри в серці, яка не боялася труднощів,а добро робила так невимушено, з повною віддачею, легко і природньо, що було очевидним як воно йде від самої її сутності. Окрім допомоги своїй великій родині, праці і служінні у храмі, вона провідувала хворих парафіян у лікарнях, не втрачала нагоди чимось допомогти”, – поділилися її знайома.

Чоловік Ірини поранений і знаходиться в лікарні, його прооперували. Також у сім’ї є старша донька. Реквізити для допомоги родині опубліковані тут.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
17 июня 2024

Другие новости

Больше новостей