Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Росіяни скинули авіабомбу на будинки мешканців Борової: серед поранених — неповнолітня

newsroom.kh.ua

Росіяни скинули авіабомбу на будинки мешканців Борової: серед поранених — неповнолітня

Минулої доби війська РФ обстрілювали населені пункти Богодухівського, Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області. Проти мирного населення рашисти застосовували КАБи, РСЗВ, ракети, артилерію та міномети. Про це повідомив начальник поліції Харківської області Володимир Тимошко.

Так, 6 травня близько 22:20 окупанти завдали удару УМПБ Д30 СН по Боровій Ізюмського району. Внаслідок влучання ворожої авіабомби у приватний будинок поранення отримала 16-річна дівчина, її 55-річний батько, а також 55-річна жінка.

Модифікованими авіабомбами росіяни також вдарили по селу Глушківка Куп’янського району. Там пошкоджено будинок, паркан і гараж.

Учора ввечері внаслідок обстрілу росіянами з РСЗВ «Град» було пошкоджено багатоквартирний будинок і цивільну інфраструктуру в селі Липці Харківського району.

Через ворожі обстріли загорівся будинок в Козачій Лопані і гараж в Черкаських Тишках у Харківському районі. Також росіяни обстріляли житлові будинки у Вовчанську і Руських Тишках.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024