Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

СБУ повідомила про підозру екс-депутату «Опоблоку» з Херсонщини

khersondaily.com

 СБУ повідомила про підозру екс-депутату «Опоблоку» з Херсонщини

СБУ повідомила про підозру екс-депутату «Опоблоку» з Херсонщини

Слідчі Тернопільського управління СБУ зібрали доказову базу щодо чергового колаборанта з Херсонщини, який добровільно погодився на співпрацю з ворогом та вступив до лав карального органу окупантів – т.зв. «главного управления министерства внутренних дел российской федерации по Херсонской области».

Про це повідомляє пресслужба СБУ Тернопільської області.

Під час досудового розслідування встановлено, що після окупації Херсонщини російськими військами екс-депутат Каховської міської ради від забороненої проросійської політичної партії «Опозиційний блок» прийняв пропозицію загарбників та добровільно приєднався до органів окупаційної влади.

У липні 2022 року його призначили на посаду «следователя» у так званій окупаційній «народной милиции» Каховки, а згодом він обійняв посаду «старшего следователя ОМВД рф «Новокаховский» ГУ МВД рф по Херсонской области».

Працюючи у псевдо правоохоронних органах росіян, зрадник допомагав країні-агресору підтримувати окупаційний режим, а також придушував опір і залякував мирних жителів тимчасово окупованих міст Херсонщини.

Зокрема, колаборант примушував працівників Каховської центральної міської лікарні до співпраці з окупаційною владою та вимагав у керівництва лікувального закладу вести діловодство російською мовою. Крім того, зрадник примушував підприємців реєструвати свою діяльність відповідно до вимог російського законодавства і сплачувати «податки» місцевій окупаційній адміністрації.

На підставі зібраних доказів слідчі СБУ заочно повідомили зловмиснику про підозру за ч.7 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. За співпрацю з ворогом йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 12 до 15 років.

Викриття та документування протиправної діяльності підозрюваного здійснювали співробітники УСБУ в Тернопільській області за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури.

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
15 мая 2024