Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

На центральному пляжі Генічеська з'явився... «обком КПРФ»!

khersondaily.com

 На центральному пляжі Генічеська з'явився... «обком КПРФ»!

На центральному пляжі Генічеська з'явився... «обком КПРФ»!

Перед телекамерами колаборанти тримаються з кожним разом все краще. Брешуть все складніше. От і «голова Скадовського муніципального округу» Олександр Дудка заявляє, що готує пляж міста до курортного сезону.

Мовляв, комунальники чистять берег від камки та сміття. На підтвердження показав відео з екскаватором, який двічі повантажив у кузов машини сухі водорості. «Пляж - це обличчя будь-якого туристичного міста, - написав у своєму телеграм-каналі колаборант. - І дуже важливо забезпечувати відпочиваючим максимальний комфорт і безпеку біля води». Яким відпочиваючим, базікало?! І як вони, якщо раптом і будуть, до води підійдуть, якщо там колючий дріт?!

Раніше до курортного сезону «готували пляж», але у Генічеську, «губернатор» Володимир Сальдо і «голова Генічеського муніципального округу» Олена Терських. Теж заявляли на камеру, що все прибирають і курортники вже невдовзі з’являться. Не з’являться. Та і не чекає їх там ніхто. Підтвердженням тому став «віджатий» головним «комуністом» окупованої Херсонщини Рамілєм Замалєтдіновим (Newday.ua писав про це) ресторан «Золота рибка» на Генічеському центральному міському пляжі. Військовий злочинець і рейдер не ресторан там собі зробив і навіть не готель, а... «Херсонське регіональне (обласне) відділення «Комуністичної партії Російської Федерації»! Уявляєте, виходить відпочивальник на берег моря - а там ось таке...

Борис ВИНОГРАДОВ,

newdayua.net

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
15 мая 2024