Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Раді назвали незаконною заборону на надання консульських послуг чоловікам за кордоном

khersondaily.com

 У Раді назвали незаконною заборону на надання консульських послуг чоловікам за кордоном

У Раді назвали незаконною заборону на надання консульських послуг чоловікам за кордоном

У Верховній Раді відреагували на скандал із призупиненням надання послуг в українських консульствах чоловікам, які перебувають за кордоном. Це не відповідає закону, повідомили депутати.

В інтернеті почали з'являтися відео та фото з консульських центрів України за кордоном. На них видно великі черги та зафіксовано перші скандали.

Видання РБК-Україна, посилаючись на трьох депутатів Верховної Ради з комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, повідомило, що нардепи вважають дані дії співробітників МЗС незаконними.

Це обмеження ще не набуло чинності й консульські послуги мають продовжувати надавати. До того ж обмеження стосуватимуться не всіх українських чоловіків за кордоном.

"Цей закон набирає чинності з 18 травня, і чоловікам - як в Україні, так і за кордоном - має надаватись ще плюс 60 днів на оновлення даних. Тобто раніше цього терміну ніхто б не мав обмежувати їхні права. Навіщо в керівництві МЗС ініціювали це рішення - незрозуміло зовсім. Можливо, у такий спосіб там хотіли збити наплив чоловіків, які до вступу закону зараз вирішили б звертатись спішно за оновленням чи отриманням документів, хоча це все одно не виправдовує такий крок"

, - розповів один зі співрозмовників інформагентства.

За роз'ясненнями до Міністерства закордонних справ України профільний комітет Верховної Ради наразі не звертався, зазначив народний депутат. Однак він не виключив цього у майбутньому, якщо ситуація не зміниться.

Today

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024