Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У центрі Харкова горів 200-річний будинок

newsroom.kh.ua

У центрі Харкова горів 200-річний будинок

Учора, 22 квітня, о 17:13 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у триповерховій недіючій будівлі на вулиці Квітки-Основ’яненка. До місця події прибули шість відділень служби порятунку на автоцистернах та два – на автодрабинах.

Як повідомили у пресслужбі облуправління ДСНС, на момент прибуття вогнеборців горіли дерев’яні конструкції перекриття та простінки у середині будівлі. Площа пожежі склала близько 100 кв.м.

Через дві години пожежу було локалізовали і ще через дві – повністю ліквідовали. Причина виникнення загоряння встановлюється. Жертв та постраждалих немає.

Як розповів дослідник Харкова Іван Пномаренко, цей будинок був пошкоджений внаслідок ракетного удару РФ по Палацу праці у 2022 році. Його побудували за проєктом архітектора Степана Чернишева у 1824 році.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024